Korningvej 70, Korning, 8700 Horsens, Tlf.: 79 74 12 76, Man - tors 06:00 - 17:00 fre kl: 16:00

Velkommen til Landsbyhaven

Korning Skole blev indviet i 1944. Den 1. august 1986 fik Korning Skole et fritidstilbud for børn efter Skoletid, som kom til at hedde Korning SFO - skolefritidsordning.  Her havde skole børnene mulighed for at lege og deltage i aktiviteter efter skoletid.

I 1996  begyndte skolebestyrelsen at arbejde på at få en børnehave til Korning, da der var stor efterspørgsel på dette. Den 1. november 1999 blev Korning SFO omlagt til en Udvidet Skolefritidsordning, hvilket betød at SFO´en nu måtte optage børn fra 3 år. På denne måde består Korning 70 nu af Skole og SFO hvorunder der er en børnehaveafdeling, som hedder Landsbyhaven. Dette er tilsammen Landsbyordningen i Korning.

For Landsbyordningen i Korning er det vigtigt at:

  • Kunne tilbyde børn og forældre et tilbud med en rød tråd gennem barnets liv, hvor der er tryghed, genkendelighed, overskuelighed og tværfagligt samarbejde.
  • Kunne tilbyde et lille og overskueligt miljø for barnet, herunder mulighed for små enheder og grupper.
  • Kunne tilbyde tryghed i brobygningen, herunder overgange fra dagpleje til børnehaven og fra børnehaven til skolen/ SFO samt det videre forløb fra 5. kl. på Løsning Skole.
  • Kunne tilbyde børn og forældre en Landsbyordning, som samarbejder omkring aktiviteter, herunder temadag på tværs af børnehave og skole, som kan være mad/ sundhed, påskeemne, skolernes motionsdag. Ligeledes afholdes fælles dage på tværs for søskende/ forældre/ bedsteforældre som juleklippedag samt årets sommerfest.
  • Kunne inkludere børn i større og mindre fællesskaber.

Landsbyhaven byder børn og forældre velkommen og vi glæder os til samarbejdet

Med venlig hilsen
Olga Jensen - USFO Leder
Mobil: 40 86 85 89

E-mail: olga.jensen@hedensted.dk